Menu

Få 3 gratis tilbud

   Spar 20-25% på håndværkeropgaver

Modtag gratis 3 anlægsgartner tilbud og spar penge

En fuldstændig gratis og super moderne anlægsgartner tjeneste med priser, som I vil elske. På Billig-gartner.dk tager vi ikke kommision for at løse opgaven med at hjælpe dig med 3 anlægsgartner tilbud, det er nemlig hundrede procent gratis at sende din anlægsgartneropgave ind til os. Bruger du denne ganske gratis anlægsgartnerhjælp, udløser det nu og da mindst 32% i fed afslag på anlægsgartnerarbejdet. 

Bjørn Josefsen i Ribe skaffede sig 3 lækre anlægsgartner tilbud på cirka 32 timer og tog tilbuddet fra det gode selskab Ebbe Dalsgaard A/S. Start op på dit gartnerprojekt med det samme, Billig-gartner.dk tilbyder at levere op til tre monster favorable anlægsgartner tilbud. Vi har over 10 års erfaring i anlægsgartnerbranchen med at matche eksperter med dit problem. 

Modtag gratis 3 anlægsgartner tilbud og spar penge

Kaliummangel forårsager foldernekrose, der er mest alvorlig på spidserne af ældste blade.

Kokospalmer, der udsættes for langvarige temperaturer i den lave til midterste 30 ° C eller derunder, har ofte bløde, sunkne, rødlige områder på bagagerummet (fig. 5). Disse koldskadede bagagerum invaderes ofte af sekundære svampe og / eller bakterier, der forårsager bagagerumsrot. Rotningen af ​​det vaskulære system i bagagerummet resulterer i bladvisne (fig. 6) og til sidst sammenbrud og væltning af hele kronen (fig. 7). Disse symptomer vises flere måneder efter begivenheden i det kolde vejr.

Bløde, sunkne, rødlige områder på bagagerummet i kokosnødpalmen (C. nucifera) forårsaget af langvarig nedkøling eller frysetemperatur.

Nedtapning af palmetak i kokosnødspalm (C. nucifera) på grund af sekundær rådne af koldskadet bagagerum ca. tre måneder efter langvarige køletemperaturer.

 

Advisiv fryseskade på en plantning af areca-palmer (Dypsis lutescens), der viser ensartethed af kolskader.

Figur 9.Frost følsomhed for forskellige dele af en ung vindmøllepalm (Trachycarpus fortunei). LTi = temperatur (oC), hvor frostskader først blev observeret. LT50 = temperatur, ved hvilken 50% af vævet blev dræbt. (Fra Larcher og Winter, 1981).

 

Faktorer, der påvirker palme kold hårdhed

Det er velkendt, at palmearter adskiller sig meget i deres kolde hårdhed. Meerow (2005) giver gartnerioplysninger om de palmetyper, der vides at være relativt koldehærdede. Ved plantning af dem i områder, der er beskyttet af bygninger eller baldakiner, kan det for enhver palme øge deres chancer for at overleve under koldt vejr. Nylige undersøgelser har også vist, at korrekt befrugtning kan forbedre den kolde hårdhed i håndfladerne. Broschat (2010) fandt, at nekrose forårsaget af nedkølingstemperaturer i kokosnødspalmer var signifikant mindre i håndflader, der blev befrugtet rutinemæssigt med en 8N-2P2O5-12K2O-4Mg plus mikronæringsstoffer palme-gødning end i ubefrugtede palmer.

 

Koldskadede foldere midt i et nyopstået blad

Nogle gange viser nye blade symptomer på mikronæringsstofmangel, såsom manganmangel. Disse mangler er sandsynligvis resultatet af kølige jordtemperaturer, der fandt sted cirka fire måneder før fremkomsten af ​​de berørte blade og bremsede hastigheden for næringsstofabsorption ved rødderne. Når jordtemperaturer opvarmes, løses disse mangler typisk uden supplerende befrugtning. Nogle mennesker har givet udtryk for bladspray med mikronæringsstofgødning blandinger efter koldt vejr begivenheder for at hjælpe med at rette op på disse problemer. Da det meste af løvet vil være nekrotisk efter en kold temperaturbegivenhed, er optagelsen af ​​næringsstoffer gennem bladene i bedste fald minimal. Rutinemæssige anvendelser af en komplet landskabspalmgødning

Midlertidig manganmangel i kokospalm (C. nucifera) forårsaget af kølige jordtemperaturer fire måneder tidligere. Bemærk, at de nyeste blade er mindre mangelfulde end de første, der dukker op efter det kolde vejr.

3 tilbud anlægsgartner

 

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.