Menu

Få 3 gratis tilbud

   Spar 20-25% på håndværkeropgaver

Billig flyttemand - Få 3 gratis flyttetilbud

Din flyttedag kan være meget travl; Derfor er det vigtigt at sikre, at alle detaljer er på plads. Inden du flytter, sørg for at udfylde din flytteliste og tidsplan. Når det er gjort, skal du følge disse få råd herunder for at sikre, at din flyttedag forløber så glat som muligt.

Vær tilgængelig

Ofte vil chaufføren have spørgsmål, som kun du kan svare på; derfor er det vigtigt, at du eller en udpeget person er tilgængelig under hele indlæsningsprocessen.

  • Marker og angiv ting, du ikke ønsker indlæst
  • Marker kasser korrekt og husk at informere chaufføren, under gennemgangen før indlæsning, om hvad der ikke skal med i flyttebilen.
  • Sørg for, at vigtige dokumenter vedrørende flytningen ikke bliver pakket og sendt sammen med dine almindelige husholdningsartikler.

Pak særlige ting til børnene

Lad børnene pakke en kasse til deres "særlige" genstande. Vis denne kasse til føreren under gennemgangen, så de ved, at den skal læses først af. Det kan være en god idé at arrangere pasning af børnene (og kæledyr), mens flyttemændene pakker og læsser dine ting. Bed pasningspersonen om at tage børnene hjem, før lastbilen kører, da det er vigtigt for små børn at vide, hvor deres ejendele er på vej hen.

Få så mange detaljer som muligt, inden føreren forlader din bopæl. Føreren kan give dig et estimeret leveringsvindue. Husk, at dette kun er et skøn på indlæsningstidspunktet. Mange faktorer kan ændre chaufførens tidsplan, så prøv at være fleksibel mht din flytning.

Bed chaufføren om at ringe med ændringer, så du kan tilpasse dine planer. Hvis der er en spredning i leveringen (en periode på 2 eller flere dage, hvor din forsendelse kan blive leveret og stadig betragtes som rettidig), så forvent at det kan ske på en af disse dage.

Sørg for at feje huset en sidste gang, inden føreren forlader. Gennemsøg skabe, hylder, garage, loft, gemte rum, opbevaringsenheder, under trappen, vægge og enhver anden sted, hvor ting kan være gemt. Du vil ikke opdage, at der er blevet efterladt noget, når føreren allerede er afsted.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.