Menu

Få 3 gratis tilbud

   Spar 20-25% på håndværkeropgaver

Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning

Kommunalt engagement

I Herning kommune er man meget opmærksom på, at gulvbelægningen har en særlig betydning. Kommunen har derfor gennem flere år afsat ekstra penge til, at professionelle kunstnere kan stå for udformningen af gulve. Denne målrettede satsning blev i 2001 belønnet af gulvbranchen, idet årets gulvpris gik til en af kommunens institutioner - Ikast Vestre Skole.  Kunstnerne Jane Morten og John Würtz havde fået frie hænder til at udforme gulvet i skolen. Kunstnerne har udformet deres arbejder uden skelen til de håndværksmæssige krav. Håndværkerne har da heller ikke lagt skjul  på, at gulvene på Ikast Vestre Skole har været en stor og spændende udfordring. Det har stillet ganske særlige  krav til deres faglige  dygtighed. Gulvbranchens leverandører og entreprenører I Herning er efter 100 års spændende udvikling godt rustet til at imødekomme brugernes krav til rummets femte væg: Gulvet.

Tre organisationer i tæt samarbejde

Gulvbranchens faglige arbejde sker i tre organisationer, som alle indgår i et konstruktivt samarbejde med Dansk Byggeri. Det drejer sig om:

  • Gulvbranchens Arbejdsgiverforening (GAF), der siden 2004 har været medlem af Dansk Byggeri
  • Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd (GSO), som er en fælles organisation for leverandører af gulvmaterialer og gulvlæggerfirmaer.
  • Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK), som er en kontrolordning for vådrum, der er beklædt med vinyl.

Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning

Få 2 - 3 gode tilbud på ordentlig gulvafslibning i Århus. Beskriv den det arbejde du har brug for og få 2 - 3 hurtige tilbud fra gulvafslibere nær dig - gratis og hurtigt. Fortæl dine krav til hvilken form for behandling dit gulv har behov for samt hvilken type efterbehandling du ønsker eksempelvis lak eller voks. Udfyld formularen på under 5 minutter og vent på, at de første friske tilbud leveres.

Har dit trægulv fået ridser så kan du også få dem repareret inden gulvafslibning foretages. Vores godkendte partnere har arbejdet med trægulve i adskillige år og har af den grund lang erfaring i den korrekte behandling af alle typer af trægulv og parketgulv. Kvaliteten af det afsluttede arbejde er uden tvivl den vigtigste parameter for gulvsliberne for at du som kunde, kan være tilfreds med det leverede arbejde.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.