Menu

Få 3 gratis tilbud

   Spar 20-25% på håndværkeropgaver

Billig murer med 3 gratis tilbud

Kalkning gør-det-selv

Ved meget store flader, fx på huse med førstesal, kan det være nødvendigt at være to om arbejdet på stillads for helt  at undgå tørrerande. Væsken beholder kun sin grønne farve til kort efter den er kostet på væggen. Så snart tørring og iltning begynder, sker forvandlingen til den eftertragtede gule farve. 
Brug gode koste med svinebørster til alle kalkarbejder, eller slidte  græskoste. Nylonkoste er uegnede, men de er gode murkoste til tør afkostning af løse partikler og til forvanding, hvor de sparer slid på de dyre naturfiberkoste. 
Efter afslutning af arbejdet, kan der gå nogle døgn, inden fladerne har skilt sig helt af med fugten, og først på det tidspunkt opnår kalken sin strålende smukke hvidhed. Høje facader kræver en form for stillads til kalk og pudsarbejder, for at de kan udføres sammenhængende og ubesværet.

Få 3 budgetvenlige murertilbud, når du har beskrevet opgaven

Vi tilbyder at indhente 3 attraktive tilbud på dit murerarbejde - 100% gratis og uforpligtende. Vores samarbejdspartnere tager hånd om dit hus på en forsvarlig og professionel måde, og du skal ikke bekymre dig om resultatet - det bliver rigtig godt hver gang. Derudover sparer du nemt 20% på regningen.
Varmeisolering af bygninger
Alle ydervægge i boliger må udvise en vis varmeisoleringsevne, denne betegnes med k-værdien, som helt enkelt angiver varmetabet gennem en konstruktion, dvs. jo lavere k-værdi des bedre isolering. De krav, der stilles til k-værdien for bygningsdelene, er opgivet i Bygningsreglementet. 
Vi er i vort klima tvunget til at isolere vore huse, ellers bliver de for dyre at bo i og dertil usunde. Isoleringsarbejder er imidlertid et meget vanskeligt område, det er ikke sjældent, at et ældre hus er blevet ødelagt efter uhensigtsmæssig montering af isoleringsmaterialer. 
Før man går i gang med at tilrettelægge et byggeprojekt, vil det være fornuftigt at rådføre sig med en ekspert på dette område. Som facadeisolering mod grund og i tage er løst udlagte klinker værdifulde, dog må man være på vagt og sørge for udluftning. Som hulrumsisolering er klinker et godt og meget sikkert materiale.

Forskellige typer isoleringsmaterialer

Der findes flere tusinde isoleringsmaterialer, ganske kort skal her omtales: Træbeton eller træuldsbeton kan anvendes som faststøbt isolering på betonkonstruktioner såvel indvendig som udvendig. 
Endvidere er dette materiale velegnet til konstruktion af nedhængte lofter; træbeton kan pudses, men uden puds har det  gode lyddæmpende egenskaber, der kan udnyttes i industrilokaler og lign. Mineraluld er et af de mest effektive isoleringsmaterialer og kan anvendes som hulrumsisolering og til isolering i tagkonstruktioner med god virkning. 
De mange skumplasttyper, der findes, er som regel velegnede på de samme områder som mineraluld; disse sidste foretrækkes dog ofte af brandtekniske hensyn. Endelig må fliselægning nævnes, klinkerne kan støbes sammen til isolerende sten og plader med god bæreevne.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.