Menu

Få 3 gratis tilbud

   Spar 20-25% på håndværkeropgaver

Billig isolering - Bestil 3 gratis tilbud i dag

Mangler du en potentiel og erfaren isolatør i postnr 7100 Vejle? Vi sparer dig for penge (rundt regnet 13 pct) på 3 kontante superbillige tilbud. Vore partnere har alt relevant udstyr og har styr på både kvalitet, kundedialog og knaldgod service. En 100 procent gratis og fleksibel isoleringsservice fra Billig-isolering.dk til dig med priser, som varmer i dit budget. Undgå dårlige firmaer - Brug denne velrenommerede service i dag. Du mener sikkert, at det er temmelig kompliceret, selv at lokalisere en lokal troværdig isolatør i Vejle
Styr uden om useriøse håndværkere - Benyt vores solide tilbudsside Billig-isolering.dk i stedet. Det er let og hurtigt at anvende vores isolatørtjeneste og isolatørne ordner alle slags isoleringsopgaver alle vegne i Herning og omegn

Anerkendte isoleringsvirksomheder anbefaler udelukkende at anvende seriøse isoleringsmærker som f.eks.:

  • Teglskaller
  • Isover
  • Skalflex
  • EPS
  • Glasuld

Hulmursisolering, opbygning og forudsætninger
Hvis mellemrummet mellem for- og bagmur ikke er varmeisoleret, er det muligt at fylde hulrummet ved indblæsning af isoleringsmateriale som løsfyld. Denne efterisoleringsmetode er relativt billig og effektiv og vil derfor ofte være rentabel. Der er dog forhold, som man skal være opmærksom på:

  • Hvis formuren viser tegn på fugtskader, kan dette forværres efter hulmursisolering.
  • For- og bagmur skal være tætte, så hulmursisoleringen forbliver i hulmuren.
  • lndblæsning af isoleringsmateriale sker med et vist tryk. Hvis muren - typisk indvendig - kun er tæt som følge af et tyndt pudslag med dårlig vedhæftning, kan pudsen blive blæst af ved operationen.
  • Nogle hulmure er reelt ikke hule overalt. Dels kan der være murbrokker i den nederste del af muren, og dels kan der - typisk i to-etagers gavle - være faste bindere.

I et eksisterende hjem, overveje at bruge hulrumsfyld, som, når den er installeret med den tætte pakning teknik, vil give en betydelig luft forsegling. Det kan tilføjes til udvendige vægge uden megen forstyrrelse færdige områder af dit hjem. Hvis du remodeling og din tilbud væg hulrum vil være åben, se ind todelt spray skum eller vådt spray cellulose isolering. Hvis din væg hulrum ikke vil være åben, kunne du overveje injicerbar spray skumisolering. Hvis du vil gøre arbejdet selv, tæppe (batt og rulle) isolering, mens ikke i stand til at levere en luft forsegling så tæt pack og todelte spray skum vil, er en fornuftig indstilling.

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.