Menu

Få 3 gratis tilbud

   Spar 20-25% på håndværkeropgaver

24% i rabat med 3 tilbud på billig rengøring

3 uforpligtende tilbud på rengøring Frederiksberg! Kvit og frit! Uanset hvilken slags rengøring, det drejer sig om. Vi sætter dit rengøringjob i udbud! Du får til gengæld 3 tilbud i løbet af få dage fra lokale rengøringsfirmaer på Frederiksberg. De modtagne tilbud kan du frit vælge mellem og du kan takke nej til dem alle. Maksimalt 3 rengøringsfirmaer fra Frederiksbergfår lov at byde på din rengøringsopgave og de modtager dine kontaktoplysninger. Du bliver kontaktet pr telefon, mail eller sms med henblik på at blive enige om et muligt samarbejde. Denne service er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig som opgaveopretter.

Elsparepærer 

Princippet i el-sparepærer er, at pæren indvendigt er belagt med et fluoriserende stof. Den elektriske strøm frembringer via et særligt avanceret elektrisk styresystem en gasudladning, der danner ultraviolette stråler, og det fluoriserende stof omdannes til et synligt lys. Der findes flere typer el-sparepærer - de vigtigste er: De elektroniske, der er de mindste og dyreste, men velegnede til indendørs brug i de fleste typer lamper. Denne pæretype tænder uden blink og kan tåle at blive tændt og slukket næsten som en almindelig glødepære. Den må dog ikke tændes før 2 1/2 min. efter sidste tænding. De mekaniske, der er større og tungere, men billigere og velegnede til udendørsbrug og i lidt mere specielle lampesteder. Fungerer som et almindeligt lysstofrør og blinker derfor ved tænding. Begge typer udnytter den elektriske strøm effektivt og bruger ca. 80% mindre strøm end de traditionelle glødepærer. Begge typer fås i flere forskellige udformninger og med varierende sokkelstørrelse. Som forbruger skal man købe de elsparepærer, der er A-mærkede. 

Få 3 gratis tilbud på rengøring

En aftale om at løse en rengøring opgave indgås direkte mellem rengøringsfirmaet fra Hørsholm og dig som eneste parter. Billig-rengoering.dk formidler udelukkende kontakten mellem de to parter (opgavestiller og opgavesløser). Billig-rengoering.dk har således ingen juridisk indflydelse eller ansvar for løsningen af de opgaver, vi modtager. Udover at det er nemt så kan du som reglen også opnå en rabat på mindst 23 procent på et Hørsholm baseret rengøringsfirma.

Elektricitetsrådet 

Tilsynsmyndighed hørende under By- og Boligministeriet. Rådet har til opgave at sørge for, at Stærkstrømsbekendtgørelsens bestemmelser overholdes og skal endvidere påtale overtrædelser. I samarbejde med elværkerne foretages desuden eftersyn af elektriske installationer landet over. Endelig skal rådet sikre et højt elsikkerhedsniveau gennem kontrol af de elektriske produkter, der sælges på det danske marked, samt koordinering med andre europæiske lande. Gennem foredrag, kampagner, foldere, artikler, udstillinger og på internettet informerer Elektricitetsrådet om elsikkerhed både til fagfolk og forbrugere.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.